• Nauja
Zapi dėžutė su geliu nuo skruzdėlių 2vnt
search
  • Zapi dėžutė su geliu nuo skruzdėlių 2vnt

Zapi dėžutė su geliu nuo skruzdėlių 2vnt

5,50 €

Dėžutė su geliu nuo skruzdėlių. Pavartojusios masalo skruzdėlės grįžta į savo buveinę ir perduoda masalą kitoms kolonijos skruzdėlėms. Taip  galima sunaikinti visą lizdą per dvi savaites nuo naudojimo. Želė, esanti masalo dėžutėje neišbėga ir neišsiveržia į išorę. Dėžutė su geliu nuo skruzdėlių sudėtyje yra kartumo suteikiančių medžiagų (Denatonio benzoato), kuri apsaugo nuo žmogaus vartojimo.

Kiekis
Turime

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Užsisakius prekių už 45 eurus (Lietuvoje) pristatymas nemokamas.

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

NAUDOJIMO BŪDAS: Masalo dėžutės (paruoštos naudoti). Aktyvuokite masalo dėžutę sulaužydami jos užraktus - jų atidarymui naudokite spaustuką, kuris yra ant kiekvienos iš masalo dėžučių prieigos. Dėkite masalo dėžutę ten, kur pastebėjote skruzdėles, pvz., palei skruzdėlių takus ar šalia patekimo į lizdus angų, ant horizontalaus paviršiaus ir naudojant toliau nurodytas dozes.

Naudojimo sritis: vidaus, lauko (lauke aplink pastatus, šalia lizdų).

Taikymo koeficientas ir dažnumas: Dėkite vieną masalo dėžutę kas 15-20 kv.m. arba vieną masalo dėžutę prie kiekvienos patekimo į lizdą angos. Gaminys pasiekia didžiausią savo veiksmingumą per dvi savaites po naudojimo ir išlieka veiksmingas iki 3 mėnesių nuo jų atidarymo. Jei reikia, pakeiskite jauko dėžutes naujomis vėlaiusiai po 3 mėnesių nuo jų padėjimo (atidarymo).

Prieš naudojimą perskaitykite etiketę ir naudojimo instrukciją.

3 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.