• Nauja
Milteliai skruzdėms ir tarakonams "MASTERCID PS", 200 g
search
  • Milteliai skruzdėms ir tarakonams "MASTERCID PS", 200 g

Milteliai skruzdėms ir tarakonams "MASTERCID PS", 200 g

7,00 €
Paskirtis. Paruošti naudojimui MASTERCID PS milteliai skirti ropojantiesiems vabzdžiams (tarakonams, skruzdėlėms) naikinti gyvenamosios, visuomeninės ir ūkinės paskirties objektų patalpose (namuose, rūsiuose, mokyklose, internatuose, viešojo naudojimo patalpose, sandėliuose ir kt.). Negali būti skirtas augalams ir augaliniams produktams apsaugoti.
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Užsisakius prekių už 45 eurus (Lietuvoje) pristatymas nemokamas.

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Dėmesio! Vartotojai privalo taikyti etiketėje ir šioje instrukcijoje nurodytas darbų saugos ir sveikatos bei atliekų tvarkymo priemones.

Naudojimas. MASTERCID PS miltelius užberti tiesiai iš talpyklos arba naudojant specialų antgalį barstymui į kampus, įtrūkimus, plyšius ir kitas vietas, kur vabzdžiai gali slėptis arba kur yra numanomi jų judėjimo takai.

Naudojimo normos: skruzdėlių naikinimui – 15 g produkto/1 m2 , tarakonų naikinimui – 45 g produkto/1 m2 .

Atsargumo priemonės.

Nenaudoti produkto ten, kur gali prieiti vaikai ir naminiai gyvūnai. Naudojimo metu neužteršti maisto, gėrimų ir su jais kontaktuojančių indų. Po naudojimo rankas kruopščiai nusiplauti vandeniu su muilu. Jei produktas naudojamas patalpose, kuriose žmonės praleidžia daug laiko arba miegamuosiuose kambariuose, prieš pakartotinai įeinant į patalpas, jas būtina gerai išvėdinti. Laikyti tik originalioje sandariai uždarytoje talpykloje, atokiau nuo maisto bei gėrimų, vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

ĮSPĖJIMAS: Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

2 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.