• Nauja
AMINO PRO AMINO RŪGŠTYS, 1 L
search
  • AMINO PRO AMINO RŪGŠTYS, 1 L

AMINO PRO AMINO RŪGŠTYS, 1 L

14,80 €
AMINO PRO produktas su dideliu kiekiu amino rūgščių ir peptidų. Skirtas augalų atgaivinimui bei papildomai mitybai.  Tinka naudoti įvairiems lauko, šiltnamio augalams, daržovėms, vaismedžiams.

Amino rūgštys gerokai padeda sušvelninti nepalankių aplinkos sąlygų neigiamą įtaką augalams, skatina jų regeneraciją atsiradus įvairiems pažeidimams.

Kiekis
Turime

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Užsisakius prekių už 45 eurus (Lietuvoje) pristatymas nemokamas.

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

NAUDOJIMAS

Standartinis 1000 litrų vandens kiekis yra skirtas 2,0-3,0 l/ha AMINO PRO normai (arba 200-300 ml produkto maišant su 100 ltr. vandens). Purškimo metu naudojant mažesnį kiekį vandens, produkto AMINO PRO norma, skirta 1 hektarui, turėtu būti taip pat atitinkamai sumažinama. Tai reiškia, kad produkto naudojimo normos apskaičiuojamos pagal standartinį 1000 ltr. vandens kiekį, skirtą 1 hektarui apdoroti.

Galima naudoti bet kuriuo augalo augimo laikotarpiu, t.y. atskiruose vystymosi fenologiniuose tarpsniuose, tokiuose kaip intensyvus vegetatyvinis augimas, augalų persodinimas, žiedų ir pumpurų formavimasis, vaisių, gumbų, javų varpų augimas ir vystymasis, vaisių spalvos pasikeitimas ir pan. Amino rūgščių poveikio efektyvumas pastebimas naudojant jas prevenciškai arba atstatant streso paveiktus augalus. Todėl rekomenduojama naudoti siekiant didesnio, kokybiškesnio derliaus arba vyraujant sausrai, šalčiui, temperatūrų svyravimams, druskingumui, krušai, esant šviesos trūkumui, padidėjusiai ultravioletinei spinduliuotei (UV), esant neigiamam ozono poveikiui, taip pat kai augalai pažeisti augalų apsaugos produktų, žaladarių, ligų ar tiesiog sunkiai auga. Rekomenduojama naudoti ir su augalų apsaugos produktais, trąšomis ir kt.

3 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.